dilluns, 30 d’octubre del 2017

AUTOESTIMA



DILLUNS





                                                        DIMARTS

REGALAR IL•LUSIÓ
 Un dia es va presentar a la consulta d’un famós metge psiquiatre un home que aparentava estar tranquil; semblava seriós i anava vestit amb elegància. Però el metge, després d’intercanviar amb ell algunes paraules, va descobrir que aquell home es trobava bastant deprimit i dominat per un sentiment de tristesa. En acabar aquella primera entrevista, i després de quedar per a la següent, li va donar un consell, pensant que li podria anar bé: “Per què no va una tarda d’aquestes al circ que han posat per festes? Hi actua un pallasso que diuen que és molt bo, que fa riure de veritat a tothom. Vagi, ja veurà com li farà bé”. Aleshores l’home es va posar a plorar i li va contestar: “No puc, doctor: justament aquell pallasso... sóc jo!”
Ningú no pot donar allò que no té. No podràs “regalar il•lusió” si l’has perdut. I és que la il•lusió es pot perdre. L’important és que cadascú sàpiga quines coses fan que la perdi, per tal d’evitar-les i de posar-hi remei.



DIMECRES



Les felicitacions, si són sinceres, ens animen a tothom, i ens fan sentir-nos estimats. I qui se sent estimat, també estima.




                                                           DIJOUS


Comentar entre tots la següent imatge:





                                                  

                                                                    DIVENDRES


T’AGRADES?



Atenció, perquè moltes vegades ens podem enganyar en l’apreciació que tenim sobre el nostre cos. Atenció amb no “obsessionar-nos” perquè no “ens agradem”. Hem d’aprendre a valorar-nos com som, a estimar-nos com som. Segons com, podem cometre molts errors intentant canviar la nostra imatge, perquè no ens agrada. Atenció: ESTIMA’T!